aku belum buat kerja sekolah --'

     Bismillahirahmanirahim . k act, gamba tu snap depan rumah aku je . masa tu nak pergi pilah  anak buah aku nak cabut gigi dia yang dah nak tertanggal sangat tu kan . aku teman lah dia kang meraung gajah pulak dia kang takda maksu dia yang omey ni .k *perasan * ;p . haha . kalau aku , dah lama cabut gigi sendiri . aku sambil baring baring je mesti tercabut gigi aku . aku takda macam certain orang yang ikat gigi dengan benang then sangkut kat pintu . ohh tidak tidak :D . gigi aku tak degil ngan keras macam tu . haha

   k esok sekolah totally memang terlalu bosan . homework ? mana lah nak siap . belajar ? lagi lah tak payah cakap . homework dah tak buat . memang tak bukak buku langsung lah . entah ada cicak kubing ke , lipas kot dalam buku aku pun tak tahu --' .

  aku paling tak suka hari isnin .teeeeet . sebab first day sekolah , kena gosok baju semua. then ada perhimpunan . pengawas kena berdiri jaga budak . huh , memecahkan otot dengan urat kaki aku jee --'. budak biasa kena apricate budak pengawas .sebab kauraong tak kena berdiri macam kami *k mintak simpati
then tak suka lagi isnin ada add math, pheww --' . subjek yang tiap tiap kali lepas habis waktu aku kan insaf . setiap kali masuk add math , mesti otak aku akan pecah . hurr --' .then aku tak suka lagi isnin sebab ada koko . what the fish ? :D ya . memang aku tak suka koko . lepas belaja 7 jam .daripada pukul 7.30 - 2.40 . memang otak dah penat . memang rasa nak terbaring dekat lantai je . tapi lantai sekolah tak cantik . so berhenti niat ku nak baring :p . *memilih

  sepanjang koko untuk badminton aku tak penah main pun . tak caya ? finee :D . aku fly je manjang . macam macam alasan . k dah 3 tahun aku duduk sekolah tu tak penah main badminton dekat situ . kesian kan ? apa boleh buat kita ni pemalu :p.haha

 k homework belum settle . esok lah aku buat . masa perhimpunan . baru 2 in 1 . ni dengar ceramah je bosan ah . k *contoh yang tidak baik di situ * .haha . kbai .
SUKA ? LIKE JER. JANGAN LUPA KOMEN .THANKS ;)

3 comments: