Kehidupan di Universiti Teknologi Mara Kampus Alor Gajah Melaka.















Bismillahirahmanirrahim. guys dah lama kot aku tak update blog aku. dah bunyi macam cengkerik apa dah. t hahah kauorang apa kabar? sihat ? amecam study? amecam kerja ? go well or something go to hell ? haha. k gurau k kauorang gurau. Actually aku dah takda masa sangat nak update blog sebab aku dah masuk universiti teknologi mara. UTIM for short.. aku ambik course masscom . Masscom? Menantang apa tu ?.masscom tu adalah mass and media comunication. haha . actually aku pun tak tahu acane aku boleh masuk dalam bidang ni sebab aku punya cita cita nak jadi doktor sebenarnya ni kira macam dah bertukar dah dengan apa yang aku niat selama ni . Haha. Oh yeah . Bukan senang sebenarnya kita nak kejar cita cita kita. Dan mungkin rezeki aku dalam bidang media. Dulu kecik kecik aku pernah jugak berangan nak jadi pembaca berita. But, not too serious la. Then, dah besar sikit aku berangan angan nak jadi penyanyi. Erm, In fact, Course aku ni kira tak lari lah dengan apa benda yang aku minat. But, benda ni still bermain dalam fikiran aku jugak. Sometimes aku tak tahu keputusan apa yang aku buat ni betul or salah. But rezeki ada dimana mana right ? hehe. Actually fasha dah tak macam dulu. Fasha yang merepek and kerja nak " berenjoy sepanjang masa " i will admit lah now i dah matang sikit. Oh yeah . Try to be matured as i could. Hehe.




Pejam celik pejam celik dah masuk U. Dulu masa aku buat blog ni aku baru nak masuk Form 1. Bila ingat balik serious kelakar gila. Nak terbahak bahak aku ketawa. Haha. Sorry lah. Oh yeah aku harap aku boleh berkecimpung dalam dunia penulisan blogger ni sebab aku yakin yang aku ada bakat dalam penulisan. Bila bercakap tergagap gagap haha. Dekat blog ni lah tempat aku luah perasaan . Ok bye. Assalamualaikum.
SUKA ? LIKE JER. JANGAN LUPA KOMEN .THANKS ;)

No comments:

Post a Comment