ayat budak na bercouple -,-

assalamualaikum ,ari niyh aku bukan nak cakap pasal orang yang tengah HANGAT bercouple atau whatever lah kan -,- ,aku nak cakap pasal GOLONGAN YANG SUKA MINTAK COUPLE ,


aku bukan ape2 , zaman2 sekarang nieyh , budak2 suka sangat mintak kapel kan , diorang pikir kapel tuh macam makan keropok twistiees gitu, di fikir perkara enteng sajjaa ! :D jeh :D ,  cara budak mintak couple part 1 : kadang2 aku jumpa orang, then msti ayat die yang aku perhatikan mesti macamnie :

- hye, sorang je??
- dah berpnyee ke??
-boley kenal?

itu ayat yang biase lahh, dah muak aku dengar , then kalau dia nmpak line clear mesti dia cakap mcmnie :
- agak2 ble kte boley kpel?
-awk sudi xcpel ngan sy?
-kalo sy jdi bf awk cmne?
-awk suke sy x?
-sy suke awk

alahai, ayat tuh , memang dah sbati lahh weyh ,aku dah buad kajian dah -,- maklomlah ,aku dah mahir dah bab2 bercouple nieh, aku boleyh naik pangkat DOKTOR cinta korang tau ? # aku dah banyak makan GULA daripada kauorang taw ! :D

okay , next . orang yang suka mintak couple part 2 :
kat fb :D

mula2 dia mesti macam biasa
-hye ,boley kenal? #dah tngok muke nak kenal pulakk , haishh
-awak nie comel lahh # comel lagie nenek dia, sengaja jeh puji kan
-awak single ? # nmpak bebeno nak ngorat

macam2 karenah kt fb, ble aku cakap aku xsingle jwapan dia "OK BYE" , huh, panas doe ati aku, tanye mula2 ayat dia punya lah berbunga2 bile dah kenal and tau dah berpunya, bye mcam tuh ajee, tak guna betol punya orang :D


part 3 : couple dalam handpone

-Tak meseg boyfriend ke?

haa , nie special sket dri mintak couple dlam fb ngan jumpa, ayat nie memang dah biasa sangat lahh kan aku dengar, taktik die ape : , nak tahu aku berpunya ke tidak betol tak? heishh, takda taktik lain ke hah? # atok aku dah gunaa lah weyh ,time nak usha nenek aku dlu :D


mintak couple dalam handpone nie memang mudah cair siket beb, sebabnye boley anta ayat macam2 lebih2 yang jiwang karat2 gituu ~ , :D haha, kadang2 ade mamat nak ngorat aku, pakai ayat, haissh, tak tahan , naik bulu roma aku :D , tapi kalau dalam phone nie common dalam SMS  lahh orang mintak couple kan :D haha biase lahh tuh , lelaki sekaang penyegan kot, :D # maaf kaum adam, tak semua kayh , huhu


couple part 4 : couple face to face

part nie aku memang tabik datok ngan dia :D, sapa yang mintak couple face to the face to, waw!! so GENTLE , haha :D , yg gosnyer kalu mintak couple face to the face tuh kt boley tengok lah die tu serius tak, sebab, tengok muka dia boelyh tau kan :D , tapi jarang yang mcam nie kalau dalam kalangan remaja lahh, -,-, kalau dalam kalangan dewasa, memaglah mintak couple ,face to da face kan -,- ,nanti pe pulakk rupe eh,  mintak copule cm budak-2


Tuntasnya , # cewahhh sastera ayat aku , :D , tak kisah lahh orang tuh mintak cople cmne style pon, asalkan kaourang bahagia , :D haha fullstop , bai :D
SUKA ? LIKE JER. JANGAN LUPA KOMEN .THANKS ;)

2 comments:

  1. t'ingt lak mse mule2 cpel dlu, huhux..nseb bek x pkai ayt2 kt ats uh, hee

    ReplyDelete